De 5 meest gehoorde resultaten na een TopState training Persoonlijk energiemanagement

door | feb 15, 2024 | Brein, Energiemanagement, Ondernemen

Binnenkort gaat er weer een TopState training Persoonlijk energiemanagement van start en daarom krijg ik weer met regelmaat de vraag wat de TopState training allemaal kan opleveren. Doordat we, voor en na de training, altijd een persoonlijke energiemeting uitvoeren (m.b.v. vragenlijsten en een biofeedbackmeting) en deelnemers na de training vragen om hun persoonlijke ervaringen te delen, kunnen we de 5 meest gehoorde resultaten hier voor jou op een rijtje zetten.

“Ik bruis (weer/nog meer) van de energie”

Na de training ervaren deelnemers een aanzienlijke toename van hun energieniveau. Ze voelen zich daardoor vitaler en veerkrachtiger, waardoor ze hun dagelijkse taken met meer gemak kunnen uitvoeren en met nog voldoende energie naar huis gaan na een werkdag.

“Ik ervaar een sterke stressvermindering”

Een van de meest opvallende resultaten is de vermindering van stress. Deelnemers leren effectieve technieken om hun stresspieken zelf te managen, waardoor ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

“Mijn prestaties zijn verbeterd”

De training stelt deelnemers in staat om hun prestaties te verbeteren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Door hun energiemanagement te optimaliseren, kunnen ze steeds opnieuw de ideale staat bereiken voor hun prestaties. Ook hun focus, concentratie en geheugen verbetert, wat uiteraard een positieve invloed heeft op hun dagelijkse leven en het bereiken van hun doelen.

“Ik heb een betere fysieke en mentale gezondheid”

Door controle te krijgen over hun biochemie- en breinprocessen, ervaren deelnemers een algehele verbetering van hun gezondheid en welzijn. Ze slapen goed en staan uitgerust op. Omdat energiemanagement direct verbonden is met emotiemanagement voelen zij zich sterker en gezonder in het dagelijkse leven.

“Ik begrijp hoe mijn energiesysteem werkt en kan hier zelf de regie in nemen, wat een direct effect heeft op mijn omgeving”

Na de training zijn deelnemers zich meer bewust van hun eigen energiepatronen en -behoeften. Ze leren hun energie effectief te verdelen en te benutten, waardoor ze een evenwichtiger leven leiden. Doordat ze aan de slag zijn gegaan met persoonlijk leiderschap heeft dit ook direct een positief effect op hun omgeving. Dit zorgt ervoor dat leidinggevenden bijvoorbeeld hun team of organisatie anders gaan observeren en leiden met verrassend positieve resultaten.

Dit zijn de vijf meest gehoorde resultaten die onze deelnemers benoemen aan het einde van een TopState training. Ze illustreren heel mooi de impact die de training kan hebben, op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

Ben jij benieuwd of deze training ook bij jou past? Wil jij met persoonlijk energiemanagement aan de slag, voor jezelf, je team of organisatie?

Wil jij je brein en je biochemie zelf zo gaan beïnvloeden dat je grip krijgt op jouw persoonlijk energiemanagement? Klik dan op de link voor meer informatie over deze training en sluit je aan bij de eerstvolgende TopState training.

Test hier gratis jouw energie

In vijf minuten weet jij of je een energielek hebt

Wat levert persoonlijk energiemanagement op?

Wat levert persoonlijk energiemanagement op?

Waar denk jij als eerste aan bij persoonlijk energiemanagement (PEM)? Wat levert een kundig persoonlijk energiemanagement op? Als ik dit aan mensen vraag, denken zij vaak aan fysieke en mentale vitaliteit of het hebben van voldoende veerkracht en dat is natuurlijk...

Ben jij voorbereid op de 1 april grappen van jouw brein?

De spanning in de klas was om te snijden. Remco, onze klaswaaghals, had pindakaas op de deurklink gesmeerd, juist bij die leraar waarvan je twijfelde of hij wel kon lachen om zo'n grap. We hadden afgesproken om gezamenlijk "één april, kikker in je bil!" te roepen op...
waarom ja-zeggers egoïstisch zijn

Waarom ‘ja-zeggers’ juist egoïstisch zijn

  Mensen die vaak "ja" zeggen, zijn er in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld maar aan de professional die wakker ligt uit angst voor confrontaties, of de medewerker die het moeilijk vindt anderen teleur te stellen en daardoor te veel hooi op zijn vork...
Herken de 10 soorten signalen die wijzen op een energiegebrek

Aan deze 10 signalen herken je een energiegebrek

De kans op een ongeluk in het verkeer is volgens de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) vier keer zo groot als de bestuurder moe is. Een tekort aan energie beïnvloedt onze prestaties namelijk aanzienlijk. Voldoende energie is niet alleen...
kritische stem in je hoofd

Zo tem je de kritische stemmen in je hoofd

Jaren geleden nam ik het besluit om het contract met een van mijn eerste opdrachtgevers niet meer te verlengen. Mijn gevoel over onze samenwerking was veranderd en maakte dat het tijd was om afscheid te nemen. Echter, nadat ik dat voor mezelf had besloten, begonnen...
Succesvol veranderen

Zijn jouw goede voornemens al gestrand? Zo krijg je het alsnog voor elkaar

  Neem jij jezelf weleens voor om het wat rustiger aan te doen en zie je jezelf een week later alleen maar weer overuren maken? Frustrerend soms hoe dat werkt. Alsof je niet de baas bent over je eigen brein. Als je iets wilt veranderen, moet je dit spel slim...

“Het heeft me heel veel gebracht en daar ben ik je enorm dankbaar voor! Ik weet nog goed dat we zaten te lunchen, ik herinner me nog mijn vermoeidheid. Dat alles is niet meer. Mijn bedrijf gaat als een malle en ik sta midden in het leven. Daarmee heeft het wat mij betreft de training volledig zijn taak volbracht. Ik ben heel blij dat ik je tegen het lijf ben gelopen!”

Alex Hupkes

Managing Partner, KRAGT GROUP

“Als je een ondernemer bent die zich bevlogen noemt maar soms merkt dat je minder scherp of energiek bent en geen geiten-wollen-sokken-gedoe wil maar écht concreet, wetenschappelijk leren hoe je zelf je brein kunt sturen, dan is dit een toptraining.”

Marlieke Dekker-Putmans

Directeur, PUTMANS NEXT LEVEL

“De belofte vooraf de training dat je daadwerkelijk controle krijgt over je eigen “(top)staat” is niet overdreven of bluf. Zeer de moeite waard, mét resultaat. Zou iedereen moeten doen.”

Jorg Raven

CEO, LIQAL

Wil jij weten hoe je jouw energie kan managen?

Met de TopState Boost mail inspireren wij al meer dan 1000 lezers met waardevolle tips om hun energielevel te vergroten.

Leuk, je bent ingeschreven. Op vrijdag ontvang je van ons de TopState Boost. We belanden wel eens in de spambox dus check vrijdag zeker even of je de Boost daar kunt vinden.