TopState Energie­Puzzel©

In 100 minuten meer energie!

Voor wie:

Teams tijd

Tijdsduur:

100 minutentijd

Wanneer:

Teambuilding / Vitaliteitsprogramma’s

EnergiePuzzel© DOE-HET-ZELF LIVE

Dit pakket bevat:

  • Spelwijzer (pdf) met omschrijving van de spelregels
  • Persoonlijk werkboekje voor iedere deelnemer
  • Stap voor stap begeleiding voor de facilitator

Kies je voor het DOE-HET-ZELF LIVE pakket dan neem je de regie zelf in handen. Je geeft bij je bestelling het aantal deelnemers door en de dag of week dat je de puzzel wilt spelen. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de instructies stap voor stap uitgelegd. Het enige wat je nog moet doen is de deelnemers uitnodigen en een geschikte ruimte regelen om met de deelnemers aan de slag te gaan. Je ontvangt per post de bijbehorende werkboekjes en je bent klaar om aan de slag te gaan.

EnergiePuzzel© DOE-HET-ZELF ONLINE

Dit pakket bevat:

  • Inlogcodes voor het online spelen van de EnergiePuzzel©
  • Spelwijzer (pdf) met omschrijving van de spelregels
  • Persoonlijk werkboekje voor iedere deelnemer
  • Stap voor stap begeleiding voor de facilitator

Kies je voor het DOE-HET-ZELF ONLINE pakket dan kun volledig online aan de slag. Je geeft bij je bestelling het aantal deelnemers door en de dag of week dat je de puzzel wilt spelen. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de instructies stap voor stap uitgelegd. Het enige wat je nog moet doen is de deelnemers een uitnodiging per mail sturen met daarin de datum en tijd, de spelwijzer, een (team)link en link naar de online leeromgeving met inlogcode. Dit hebben we allemaal voor je klaargezet in een voorbeeldmail. Je ontvangt per post de werkboekjes en verstuurt deze naar de deelnemers en je bent klaar om te spelen. Op de dag van het spelen de puzzel zorg je voor een online ontvangst en verdeel je de deelnemers in breakoutrooms.

EnergiePuzzel© BEGELEID

Dit pakket* bevat:

  • Live begeleiding door een ervaren host van TopState Trainingen
  • Persoonlijk werkboekje voor iedere deelnemer en potloden

Kies je voor het BEGELEID pakket dan kun je de EnergiePuzzel© inzetten tijdens een live event. Wij nemen je daarbij het faciliteren van de EnergiePuzzel© volledig uit handen. Jij regelt de ruimte en de deelnemers en wij zorgen voor de rest. Onze host verzorgt de introductie met een inleidende presentatie over energiemanagement en begeleidt de deelnemers tijdens het spelen.

* Exclusief reiskosten

Wil jij binnenkort de EnergiePuzzel© met je teams gaan spelen?

Bel ons dan op 040 209 4266

Of gebruik onderstaand formulier en we bellen je snel terug