TopState Energie­Puzzel©

In 100 minuten meer energie!

Voor wie:

Teams tijd

Tijdsduur:

100 minutentijd

Wanneer:

Teambuilding / Vitaliteitsprogramma’s

EnergiePuzzel© BASIS

Het BASISpakket bevat:

  • Inlogcodes voor het on/offline spelen van de EnergiePuzzel©
  • Spelwijzer (pdf) met omschrijving van de spelregels
  • Persoonlijk werkboekje voor iedere deelnemer
  • Stap voor stap begeleiding voor de facilitator

Kies je voor het BASISpakket dan neem je de regie zelf in handen. Je geeft bij je bestelling het aantal deelnemers door en de dag of week dat je de puzzel wilt spelen. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de instructies stap voor stap uitgelegd. Het enige wat je nog moet doen is de deelnemers een uitnodiging per mail sturen met daarin de datum en tijd, de spelwijzer, een (team)link en link naar de online leeromgeving met inlogcode. Dit hebben we allemaal voor je klaargezet in een voorbeeldmail. Je ontvangt per post de bijbehorende werkboekjes, je verstuurt deze naar de deelnemers en je bent klaar om te spelen. Op de dag van het spelen van de puzzel zorg je voor een online ontvangst en verdeel je de deelnemers in break-out rooms. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de werkboekjes de puzzel samen live met elkaar te spelen.

EnergiePuzzel© DELUXE

Het DELUXEpakket bevat:

  • Inlogcodes voor het online spelen van de EnergiePuzzel©
  • Spelwijzer (pdf) met omschrijving van de spelregels
  • Verassingspakket voor iedere deelnemer met: persoonlijk werkboekje, potloden, stemkaarten, mini puzzel en een energiereep
  • Stap voor stap begeleiding voor de facilitator

Kies je voor het DELUXEpakket dan krijgen de deelnemers niet alleen het werkboekje maar een compleet verassingspakket. Je geeft bij je bestelling het aantal deelnemers door en de dag of week dat je de puzzel wilt spelen. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de instructies stap voor stap uitgelegd. Het enige wat je nog moet doen is de deelnemers een uitnodiging per mail sturen met daarin de datum en tijd, de spelwijzer, een (team)link en link naar de online leeromgeving met inlogcode. Dit hebben we allemaal voor je klaargezet in een voorbeeldmail. Je ontvangt per post de verrassingspakketten en verstuurt deze naar de deelnemers en je bent klaar om te spelen. Op de dag van het spelen de puzzel zorg je voor een online ontvangst en verdeel je de deelnemers in breakoutrooms. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de werkboekjes de puzzel samen live met elkaar te spelen.

Het versturen van de verrassingspakketten kunnen wij tegen een meerprijs ook voor je regelen. Wij sturen je dan een beveiligde lijst toe waarmee je de adressen van de deelnemers aan ons door kan geven. De verrassingspakketten met de benodigde informatie worden door ons tijdig verzonden naar de deelnemers.

EnergiePuzzel© PREMIUM

Het PREMIUMpakket* bevat:

  • Live begeleiding door een ervaren host van TopState Trainingen
  • Verrassingspakket voor iedere deelnemer met: persoonlijk werkboekje, potloden, stemkaarten, mini puzzel en een energiereep

Kies je voor het PREMIUMpakket dan kun je de EnergiePuzzel© inzetten tijdens een live event. Wij nemen je daarbij het faciliteren van de EnergiePuzzel© volledig uit handen. Jij regelt de ruimte en de deelnemers en wij zorgen voor de rest. Onze host verzorgt de introductie met een inleidende presentatie over energiemanagement en begeleidt indien nodig de deelnemers tijdens het spelen.

* Exclusief reiskosten

Wil jij binnenkort de EnergiePuzzel© met je teams gaan spelen?

Bel ons dan op 040 209 4266

Of gebruik onderstaand formulier en we bellen je snel terug