TopState ervaringen

Deelnemers ervaringen TopState Training

“Een echte aanrader voor ondernemende mensen in de omgeving van Eindhoven. Ik ben bijna klaar met de volledige Topstatetraining en het heeft me veel gebracht. Ik heb grip gekregen op mijn stresshormonen, die daarvoor volledig met me aan de haal gingen. Ik heb een gezonde balans gevonden in de afwisseling van activiteit en rust en daarmee op mijn energiemanagement. Ik werk nu veel efficiënter, met energie en dus ook met veel meer plezier in wat ik doe. Ik kan weer echt ontspannen en daardoor ook weer echt pieken. En ik heb veel meer rust in mijn brein, ruil steeds meer energieslurpende programma’s in voor gedachten vol vertrouwen en zin, die de dingen in de juiste proportie plaatsen. Allerlei inzichten en eenvoudige oefeningen leidden tot grote veranderingen in een ongoing transformatieproces, waarin ook mijn groei in andere wijsheidstradities naadloos past, in deze rustigere en tegelijkertijd energiekere bedding.“

Anemoon Langenhoff

Presentator/Schrijver (o.a. FRITS magazine)/Theatermaker

Juiste balans tussen theorie en praktijk. Geeft inzichten, helpt onproductief gedrag te voorkomen en resulteert in optimale zelfzorg.
Marcel van Bergen

Berg & Partners

“Zelf training gedaan bij Topstate. Echt meer dan aanbevelenswaardig!”
Alex Hupkes

Kragt

Met veel expertise krijg je inzichten, inspiratie, handvatten aangereikt om bewust aan het roer te staan van jouw leven.
Loes Korfage

Fontys Hogescholen

De perfecte training als je weer achter het stuur van je lichaam en brein wilt zitten. Een absolute aanrader om goed in je vel te zitten.
Danielle van den Broek

Crowe Horwath Foederer

“Je krijgt veel handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen brein en gedrag.”
Freek Steijlen

Janssen Steijlen

Als je een ondernemer bent die zich bevlogen noemt, maar soms merkt dat je minder scherp of energiek bent en als je geen geiten-wollen-sokken-gedoe wil maar écht concreet, wetenschappelijk leren hoe je zelf je brein kunt sturen, dan is dit een toptraining.“
Marlieke Dekker-Putmans

Putmans Next Level

“Een leerzaam proces.
Wilbert Savonije

Berg & Partners

Eindelijk een training die écht werkt. Door de eenvoudig toepasbare oefeningen en technieken ben ik (weer) de baas over mijn stress- en energielevel.
Danielle Steman

Business Couture

“Behoefte aan meer controle over lichaam en geest? Ga met Chantalle praten, zij kan je alles van biochemie vertellen en barst van praktische voorbeelden en tips.“
Robert Vos

Crowd Capital Brabant

“De TopState training is een super praktische en zeer waardevolle training voor mij geweest. Ik heb antwoorden gekregen op energie vragen die ik al jaren had, maar ook antwoorden op vragen die ik nog niet had. De training heeft me meer rust, een stabieler energie niveau en een hoop praktische kennis opgeleverd.”
Maurice Loosschilder

“De methoden om daadwerkelijk te beïnvloeden zijn simpel uitvoerbaar en gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven.”
Johan de Rooij

Profitz

“Zinvol, nuttig en goed onderbouwd. Kan een eyeopener zijn als je al veel hebt geprobeerd om je stress onder controle te krijgen. De moeite waard om tijd in te investeren.”
Chris van den Akker

Oryx

“Een training met veel praktische handvatten en informatie, om zowel ‘snel’ als voor langere termijn dingen aan te passen in je handelen, waardoor je je beter voelt.“

Vera Gielen

Gemeente Eindhoven

“Eén van de meest waardevolle dingen die je kunt leren als mens (niet enkel als ondernemer). “

Ivo Spoor

The Disruptors Motivo Loco

“Als gevolg van deze training neemt je persoonlijke effectiviteit sterk toe.”
Edwin de Jong van den Brand

AP3 Informatie Architectuur

Super training. Heeft mij en mijn bedrijf en omgeving veel opgeleverd.“
Robin Rijf

Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf

“De manier om controle te krijgen over je lichaam, energie en mentale staat. Doordat het een half jaar duurt kun je het materiaal eigen maken en echt integreren/implementeren in je eigen systeem.”
Myrthe Kraai

Mindfulness op kantoor

“Dat ik iedereen kan aanraden dit traject te doorlopen. Ook mensen die (nog) niet direct met stressklachten kampen (zoals ik). Het geeft je bewustwording (zie alinea 1) en praktische tips om met stress en mindfucks om te gaan. De effectiviteit van de training zit hem in de manier waarop Chantalle op een prettige, laagdrempelige manier haar kennis en ervaring deelt. “

Joost Jansen

“De TopState training is confronterend, maar op fijne manier. Je leert weer luisteren naar je lichaam en je gevoel, waardoor je dichter bij jezelf komt te staan.“

Claudia Vorstenbosch

Pondres Direct Mail BV

“Hele praktische en pragmatische insteek, gebruikmakend van echte metingen. Goede opbouw met herkenbare/duidelijke modellen. Heeft bewustwordingsproces in gang gezet. Smaakt naar meer! “

Muriel Claassen

Procurement Services

“Voor het eerst heb ik nu een goed beeld bij mijn stressbeleving, lichamelijk en geestelijk en kan ik sturen en dus keuzes maken. Dat maakt deze training een life changer”

Jeroen Peeters

Rabobank

“Wat een eye-opener dat je met zulke snelle en eenvoudige technieken zoveel invloed kunt hebben op je gedachten, de mindfucks van je brein, je biochemie en dus ook meteen op je energievoorraad en hoe je je voelt. Dit zou ieder mens moeten leren! Eén van de meest waardevolle trainingen die ik ooit heb gevolgd. En Chantalle? Tja, zij is mijn Energie-guru.”

Ramona Stravers

Sidekick4You

“TopState helpt me fysiek en mentaal het beste uit mezelf te halen. “

Monique van de Wiele

ING Bank NV

“Aanrader! Voor een kwalitatief betere ik. Meer genieten van wat van belang is (voor mij) in het leven. Kwalitatief zeer goed voorbereid en een duidelijk verhaal. Top.”

Astrid van Duijnhoven

Wij zijn Jong

“Aanrader! Fijn die regelmaat, voelt inderdaad als trainen (en niet zo zeer als een cursus, of opleiding). Leren door te doen, kleine stapjes. “

Angelique

“Deze training is een openbaring om ingesleten gewoontes en mindset weten te beïnvloeden, wat je meer in TopState brengt.”

Joan Bekx

Veldsink Bekx

“Interessant, inspirerend. Een goede investering in jezelf. Duurzaam ook, omdat je er gedurende een halfjaar heel bewust mee aan de slag gaat! Ik merk het verschil, ik voel me rustiger en ben meer in balans. Uitstekend verzorgd.”

Joris van der Waart

Jorisvanderwaart.nl

“Een training die je letterlijk met je voeten op de grond zet en daarmee een basis geeft om de wereld om je heen opnieuw te ervaren.“

Leo Robben

Euflex B.V.

“Toptraining voor iedereen die het beste uit zichzelf en zijn/haar naasten wil halen. Waardevol kado voor jezelf en/of je team”

Luuk Haegens

Management Kompasgroep B.V.

“Niet zomaar een cursus! Chantalle zet je aan tot denken en doen op een enthousiaste en erg boeiende wijze.”

Ilse Sengers

Van Zelst Automaten

“Geniaal!”

Joey Kivits

Kragt Groep

“Een meer allround blik en sluitend verhaal over persoonlijke energie, beleving en gedrag. “

“Hele praktische en pragmatische insteek, gebruikmakend van echte metingen. Goede opbouw met herkenbare/duidelijke modellen. Heeft bewustwordingsproces in gang gezet. Smaakt naar meer! “

Muriel Claassen

Procurement Services

“Enorme aanrader om te begrijpen waarom energiemanagement van enorm belang is, maar ook om direct aan de slag te gaan met concrete, goed en makkelijk toepasbare veranderingen.”

Sanne van Sluijs

Ergotherapie Grip

“Top Training! De opgedane kennis van hoe je lichaam functioneert in combinatie met de mij gepresenteerde technieken, stellen mij in staat de controle over mijn staat van zijn te hebben.”

Johan Simons

“De TopState training heeft mij meer inzicht gegeven hoe het brein werkt. Dat pas ik toe op mijzelf maar ook op mijn omgeving.”

Dick Middelweerd

Treeswijkhoeve

“De titel: 100% grip op energie is echt een heel goede titel en dekt helemaal de lading.”

Mariëttte Bax

Simac Electronics B.V.

Open inschrijving TopState training

Persoonlijk energiemanagement

september 2024

  • 55% 55%

De volgende training start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Een training waar je met meer energie van terugkomt.”
Kim Hoeijmakers

“Veel nieuwe inzichten waar je echt iets aan hebt. Top Chantalle, Geweldig!”
Ben

Goals

“De wijze waarop Chantalle, met veel enthousiasme, kennis, kunde en vooral zonder te oordelen, de bijeenkomsten kleur geeft, verdient een dikke pluim.“
Toine Doreleijers

TeamBoost

“De cursus is een combinatie van kennis en handvatten – bijvoorbeeld ook simpele oefeningen om je stressniveau te verlagen.”
Mireille van Brussel

“De Topstate training leert je op voor iedereen toegankelijke en goed in het dagelijks leven inpasbare wijze te komen in een fysieke en mentale TOP conditie.
Wilma van de Koot

“Je bent door de training in staat meer uit jezelf te halen.”
Frenneke Smits

Het belang van inzichten m.b.t. biochemie en de relatie met het brein gaf mij handvatten om patronen te zien en te starten met verandering.“
Ineke Hurkmans

I am NL / Jump Movement

“TopState is een aanrader voor iedereen. Het brengt je persoonlijk als zakelijk verder.“
Linda Kastelijn

ViaLinda

“Super cursus, ik ben de baas geworden over mijn eigen brein!“
Freek Steijlen

Janssen Steijlen

“Wat me het meest heeft getroffen in de training is de deskundigheid én het enthousiasme.”
Letty de Graaf

“Deze training vond ik vernieuwend en allesomvattend. Allerlei methoden en technieken zijn verwerkt. Je leert fysiek en mentaal patronen te herkennen en aan te passen. Met het effect beter te kunnen sturen op je energiehuishouding, maar ook op je gedachten, gedrag en emotie.”

Marijke de laat

“Een frisse boeiende training die je praktische handvatten geeft om meer grip te krijgen op je dagelijks functioneren. Wat kun je anders doen als je stress ervaart? Na de training weet je, dat je meer invloed hebt dan je aanvankelijk dacht.”

Sonja

VillaVibes

“In trefwoorden: deskundig, praktisch, down to earth, prettig, professioneel, geen aangeleerd kunstje maar doorleefde stof, aardige trainers.”

Jos Tielen

“Aanrader voor mensen die grip willen krijgen op stress en wat het met je lichaam & brein doet.”

Dirk Vorstenbosch

Vormgenoten

“Interessante doelgerichte training om grip te krijgen op je energielevel. Chantalle en Guus weten de theorie en de technieken ook elke keer weer helder en attractief over te brengen, waarna je enthousiast aan de slag gaat met de nieuwe oefeningen. “

Evelyn Tiebosch

Evelyn Tiebosch architectuur

“Is een zeer waardevolle aanvulling op mijn werk als coach en het maakt me een ‘prettiger’ mens voor mezelf (én mijn omgeving neem ik aan :-))“

Monica Keunen

Zelv

“De training geeft een goed inzicht in de oorzaken van stress en geeft handvatten voor een duurzame verbetering van je ‘performance’ en de manier waarop je in het leven staat. De aangeleerde technieken zijn altijd toepasbaar, zowel zakelijk als privé.“

Leopold Moormann

Hydro Extrusion Drunen BV

“Zeef gaaf en leerzaam traject. Een aanvulling op mijn leven waardoor de balans werk/privé veel beter is. “

Henry Schaefer

BMK group

“Een geweldige training om te leren dat je zelf je gedachten kunt beïnvloeden.“

Rianne Kastelijn

De Brug Ramen en Kozijnen BV