TOPSTATE® TRAINING

Online HR-BoostCamp

Wanneer:

Woensdag 19 januari 2022
Woensdag 9 maart 2022

Hoe laat:

9:00 – 11:00
tijd

Voor wie:

HR-professionals
tijd

Herken jij één of meerdere van onderstaande uitdagingen in jouw organisatie?

  • Toenemend verzuim
  • Hoog verloop
  • Gebrek aan vitaliteit en veerkracht
  • Weerstand bij organisatieveranderingen

Als er niets verandert, zal het verzuim verder groeien, krijgen medewerkers kans op een burn-out en loop je het risico dat jouw waardevolle talenten de organisatie gaan verlaten.

Als HR-professional kan jij je collega’s ondersteunen bij het opladen van hun batterij en het (her) vinden van hun eigen fysieke en mentale energiebronnen. Hiermee vorm je de basis voor een goede werksfeer, een hoge productiviteit, zelfregie en werkgeluk. 

Kies voor hernieuwde energie met de TopState® methodiek

TopState is expert op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Door onze diepgaande kennis op het gebied van biochemie en het brein, hebben wij al honderden organisaties en professionals geholpen bij het hervinden van hun energie en het managen van de balans.

Ervaren hoe we dat precies doen?

Train dan samen met andere HR-professionals kosteloos mee met de HR-BoostCamp die we exclusief voor HR-professionals organiseren. De eerstvolgende vindt in deze coronatijd online en live plaats op:

 

Woensdag 19 januari van 9:00 tot 11:00 uur

 

Graag geef ik je daarbij de mogelijkheid om twee van je directe HR-connecties (of uit andere organisaties) deel te laten nemen.

We zullen bij de eerstvolgende HR-BoostCamp ook ingaan op energiemanagement in deze bijzondere coronatijd, een periode waarin energiemanagement onmisbaar is geworden.

Na de HR-BoostCamp:

  • Ken jij de werking van de twee achterliggende systemen die verantwoordelijk zijn voor energie, vitaliteit en veerkracht.
  • Heb je zicht op hoe jij collega’s kunt helpen bij het opladen van hun batterij
  • Ervaar je zelf de (brein)technieken die je direct energie geven
  • Heb je een perfecte start gemaakt naar een kundig energiemanagement

 

Schrijf je onderaan deze pagina kosteloos in voor deze HR-BoostCamp en we nemen snel contact met je op om de inlogcodes van deze training met je te delen.

Online live trainingen

Hoe houd je jouw medewerkers vitaal en betrokken in deze coronacrisis?

Deze bedrijven gingen u voor

Gratis EnergieScan voor uw medewerkers met inzichtelijke rapportage voor uw bedrijf

Tijdelijke actie!

Schrijf je hier in voor de HR-BoostCamp

We nemen snel contact met je op om de inlogcodes van deze training met je te delen

Deelnemers waarderen deze HR-BoostCamp met een:

“Deze HR-Boostcamp gaat over een thema dat met stip op 1 zou moeten staan van organisaties/HR-professionals, mede omdat we het psychisch verzuim in Nederland zo sterk zien toenemen en voorkomen beter is dan genezen!”

Yvonne van den Berg

Signify

Inspirerende training vol waardevolle informatie op een laagdrempelige manier gebracht en vanuit het positieve benaderd! Een echter aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van de mens!! 🙂

Lonneke van Luxemburg

Freo

“Goede introductie van het gedachtegoed van TopState met heldere informatie en bruikbare tips. Deskundige trainer, roept geen twijfel op over de inhoudelijke informatie. Prettige locatie, goed verzorgd.”

Marianne van Limpt

Gemeente Eindhoven

“Vernieuwend, langdurig effect en met bewezen resultaat.”
Maaike Thijssen

Ik vond dat Chantalle het heel erg enthousiast bracht. Je zag dat ze het onderwerp zelf heel interessant vindt en er veel van weet. Het kan soms lastige stof zijn, maar ze wist het op een makkelijke manier uit te leggen. Het duurde 2,5 uur, maar dit was zeker niet vervelend. Je wordt eventjes op een andere manier aan het denken gezet.

Esther Verboom

Oostendorp Autogroep

“Het was super leuk, interessant en leerzaam. Je hebt een erg prettige manier van presenteren/training geven. Ben nog altijd onder de indruk van het effect van de kleurenkaart?. En wat betreft de driehoekjes, heel interessant om daar bewust op te letten en mee om te gaan. Ik heb al verschillende mensen gewezen op de training in maart en zelf ga ik me verdiepen in de training Persoonlijk energiemanagement voor professionals. Nogmaals dank!”

Michaël Kleywegt

HR advisor, Totality Careers