OVER ONS

Het TopState team

Guus Weemaes

Guus Weemaes

Director Development & Digital

Co-Trainer

Chantalle Weemaes

Chantalle Weemaes

Director Development

Trainer

Ramona Stravers

Ramona Stravers

Virtueel assistent

Social Media Expert

Marja Beks

Marja Beks

Commercieel manager

Johan Simons

Johan Simons

Trainer

Janine van Kampen

Janine van Kampen

Biofeedbacktherapeut

Psycho-fysiologische metingen

Wat maakt een TopState training uniek?

 TopState gaat over energie en daar bruis ik van. Al die energie gebruik ik om tot de besten in mijn vakgebied te horen. Mijn naam is Chantalle Weemaes en ik neem je graag mee in mijn verhaal.

Kinderfysiotherapie en psychosomatiek

Mijn interesse ging altijd al naar de processen en systemen van succesvol ondernemende mensen. Door deze fascinatie ben ik op mijn zeventiende gestart met de opleiding fysiotherapie om me vervolgens te specialiseren in kinderfysiotherapie. Bij veel kinderen viel het me op dat hun lichaam vaak vage fysieke klachten vertoonde als het kind niet optimaal kon functioneren in zijn of haar situatie of omgeving. Om hier grip op te krijgen startte ik mijn volgende opleiding: psychosomatiek. In deze fase ben ik meer gaan werken met volwassenen waarbij ik hetzelfde patroon zag als bij kinderen. Als het brein en de biochemie niet goed samenwerken, ontstaan er storingen en energielekkages en kan iemand niet optimaal meer presteren. Successen blijven hierdoor uit.

Biochemie en neuropsychologie

Een opleiding biochemie gaf me nóg meer inzichten: wauw dit vond ik gaaf! Ik trainde mensen hun systeem te optimaliseren en kwam erachter dat dit snel veel invloed had op hun fysieke gesteldheid, hun emotioneel welbevinden maar ook op hun energievoorraad en persoonlijk successen. Toch wilde ik nog meer grip op het brein. Want als het brein een ander plan voor ogen had, dan gooide het de biochemische processen weer door de war. Tijdens mijn laatste reeks opleidingen over het brein verdiepte ik me in de neuropsychologische kant. Welke verbindingen in je brein hebben welk (biochemisch) effect en hoe kun je deze simpel en snel aanpassen door zelf een nieuwe gewenste verbinding aan te leggen? Ik wilde er álles over weten!

Duurzaam topprestaties leveren

Eindelijk! Met deze serie opleidingen had ik de complete handleiding over hoe je als mens duurzaam topprestaties kunt leveren. Met grip op deze twee samenwerkende systemen heeft de bewegende mens, de ondernemer, de manager, ongekend veel mogelijkheden. Veel bestaande trainingen zorgen vaak voor kortdurende resultaten omdat ze zijn gericht op slechts één van deze systemen. Beide systemen dienen op elkaar afgestemd te worden voor duurzaam resultaat. En ik weet hoe.

Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemende mensen te trainen en zichzelf in deze top staat te brengen, en daarmee ook hun bedrijf en persoonlijke successen. Wat ik erg belangrijk vind in mijn trainingen is efficiëntie; met zo min mogelijk inspanningen het maximale eruit halen. Het beste van al die jaren kennis en training is geconcentreerd tot twaalf effectieve stappen. Je energie is het meest waardevolle bezit dus besteed het wijs!

Onze partners

Contact

TopState

040 209 4266

info@TopState.nl

Kastanjelaan 400 – Strijp S

5616 LZ Eindhoven

KVK 62417495

BTW NL854 8095 57B01

IBAN NL57KNAB 0257 8247 82