WERKEN BIJ TOPSTATE

TopState is op zoek naar nieuw talent!

Accountmanager Vitaliteit & Energie

Accountmanager Vitaliteit & Energie (24 – 32 uur p/w)

Bedrijfsomschrijving
Wij zijn een energieke organisatie met een hart voor duurzame inzetbaarheid, veerkracht en vitaliteit. Met ons team zorgen wij ervoor dat het energieniveau bij organisaties naar een hoger plan getild kan worden. Dat doen we met advies, trainingen en opleidingen aan medewerkers en HR-professionals. Met zeven energieke collega’s weten wij hoe belangrijk energie is, dat ervaren we niet alleen zelf maar dragen we ook graag op verschillende manieren uit. Met onze expertise op het vlak van brein en biochemie zijn we een unieke speler in de markt en creëren we succesvolle en duurzame veranderingen bij organisaties.

Functieomschrijving
Als Accountmanager ben je onderdeel van ons compacte, maar zeer gepassioneerde team. Jij bent het aanspreekpunt voor prospects alsook onze klanten en in het verlengde hiervan ben je verantwoordelijk voor het totale salesproces en het opbouwen / uitbouwen van de relaties. De inzet van tools als LinkedIn Sales Navigator en de (gratis) seminars die wij maandelijks verzorgen stellen jou in staat concrete leads op te volgen om van daaruit kwalitatieve salestrajecten op touw te zetten en te closen. Bij het formuleren van de inhoud, voor bijvoorbeeld salesgesprekken of offertes, kan je altijd rekenen op ondersteuning vanuit het managementteam. Op die manier en door het bijwonen van onze trainingen word je stapsgewijs zelf een expert in vitaliteit en persoonlijk energiemanagement. En gezien jij onze ogen en oren in de markt bent vinden we het fijn wanneer je meedenkt over o.a. commerciële acties en marketingcampagnes die je vervolgens ook mag uitrollen. Het mag duidelijk zijn; jouw initiatief en energie wordt gewaardeerd!

Functie-eisen
Je bent mogelijk onze Accountmanager wanneer je beschikt over HBO werk- en denkniveau en weet wat er in de HRM markt speelt of tenminste gedreven bent om je hierin te verdiepen. Zeker zo belangrijk vinden wij het dat jij volledig staat achter onze kijk op veerkrachtige en vitale medewerkers en ook graag zelf wil weten hoe jij grip kunt krijgen op biochemie en brein. Die oprechte interesse en overtuiging in combinatie met jouw ervaring in sales en accountmanagement gaan jou helpen om commercieel succesvol te zijn in deze zelfstandige en afwisselende rol met veel vrijheid. En heb je al ervaring opgedaan in de wereld van opleidingen en trainingen? Dat is dan mooi meegenomen, maar voor ons zeker geen must. We trainen je graag!

Arbeidsvoorwaarden
Allereerst bieden we je met deze functie de ruimte om ontzettend veel te leren binnen onze vooruitstrevende, (hopelijk ook voor jou) inspirerende en mensgerichte organisatie. We voorzien je daarbij in een allround commerciële rol met inhoud waarin je jezelf op velerlei manieren kunt ontwikkelen. Deze functie is te vervullen middels een 24 t/m 32-urige werkweek en daarbij mag je natuurlijk rekenen op een set aan marktconforme arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:

  • Een marktconform salaris;
  • Gezellige lunches en borrels met collega’s;
  • Een levendige kantooromgeving in de Brainport regio van Nederland; Strijp-S te Eindhoven.

 

Ben jij getriggerd door deze vacature en lijkt het jou leuk om onze collega te worden, neem dan snel contact op met Florian Bakels van Sprint Intermediar of bel voor meer informatie met Florian via 06-22412028.