TOPSTATE® TRAINING

Persoonlijk energiemanagement voor organisaties

Tijdsduur:

13x 2,5 uur (6 maanden)

Prijs:

€2095

Deelnemers:

10-15

Persoonlijk energiemanagement voor organisaties

Krijg volledig grip op de energie van je organisatie

Als werkgever ervaar je hoe belangrijk het menselijk kapitaal in je organisatie is. Van jouw medewerkers verwacht je dat ze continue leren, veranderen en zichzelf verbeteren. Er wordt veel van ze gevraagd en daarom helpen wij organisaties om zich te ontwikkelen door hun werknemers veerkrachtig en vitaal te maken. Want als je mensen energieker maakt, wordt de organisatie dat vanzelf ook. Dit doen we niet door trucjes aan te leren en adviezen te geven maar door wetenschap te verbinden aan de praktijk. Door ze de kennis te geven van hun energiesystemen en ze te laten ervaren hoe ze deze systemen zelf kunnen beïnvloeden. Wij noemen dat Persoonlijk Energiemanagement.

Je energiesystemen

De twee systemen die bepalend zijn voor je beschikbare hoeveelheid energie, zijn je brein en je biochemie. De TopState® training leert medewerkers hun biochemie, de actiestoffen die je lichaam inzet, in juiste hoeveelheden aan te maken. Daarnaast leren medewerkers in hun brein nieuwe succesverbindingen aan te leggen en energieverslindende programma’s uit te schakelen. Met grip op deze energiesystemen ontstaat er veerkracht en vitaliteit.

Effectief binnen de organisatie

Door een aantal medewerkers vaardig te maken in deze methodiek, geniet de gehele organisatie hiervan mee. Als deze ambassadeurs het geleerde in de praktijk brengen werkt het zeer aanstekelijk voor de anderen. Bedrijven zien daardoor het energieniveau van de gehele organisatie stijgen wat het bedrijf ten goede komt in de werksfeer, productiviteit, vitaliteit en werkgeluk.

Wil jij weten wat deze trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?

Inhoud training

 • 6 maanden durende blended training
 • 6x live trainingen van 2,5 uur
 • 7x theorie-opnamen van 1 uur
 • 7x online live Q&A van 1,5 uur
 • Een online intake*
 • Een psycho-fysiologische meting* met rapportage
 • Een online vragenlijstonderzoek* met rapportage voor en na de training om alle verkregen resultaten zichtbaar te maken
 • Cursusmateriaal, koffie, thee, smoothies
 • Toegang tot de online leeromgeving van de TopState training
 • Een heerlijk ontbijt voorafgaand aan de eerste live training
 • Een afsluitende lunch

Resultaten

N

Een optimaal energiemanagement ingericht op jouw werkzaamheden

N

Een voortdurende stroom aan inspiratie en creativiteit

N

Een optimale nachtrust waarbij je altijd weer fris opstaat

N

Een sterk fysiek gestel zonder lichamelijke ongemakken

N

Een lange, productieve en plezierige carrière

N

Een optimale mentale veerkracht met grip op gedrag

N

Een stroom aan energie en werkgeluk

Praktische info

 • Vanaf 10 personen
 • Trainingsdata in overleg
 • Of start individueel bij TopState
 • Live trainingen van 09:00-11:30 uur
 • Q&A op zelfde dag als live training
 • Maximaal 15 deelnemers per training
 • Na afronding kan je deelnemen aan de Master training

* Hiermee bepalen we de individuele startposities en kunnen we de training optimaal op de deelnemers laten aansluiten.

De meest gestelde vragen over de training

Voor wie is deze training?

Deze training is echt iets voor jou als de volgende omschrijvingen over jou gaan:

 • Je bent een ondernemende professional die er voor gaat en die ook merkt dat jouw succes ook zijn tol eist. Misschien ervaar je fysieke, stressgerelateerde klachten of merk je dat je concentratie en geheugen niet meer optimaal zijn. Het kan zijn dat je niet meer uitgerust wakker wordt. Je bent minder flexibel en productief en merkt dat je lontje wat korter is.
 • Je bent een ondernemende professional die ervoor gaat en je hebt het gevoel dat er nog meer uit je leven en prestaties te halen is…maar hoe maak je nu die volgende stap?

Hoeveel tijd kost mijn medewerker deze training?

Naast dat de training uiteindelijk meer tijd gaat opleveren omdat er daarna veel effectiever gewerkt wordt, valt de tijdinvestering reuze mee. De live trainingen kosten een werknemer, afgezien van de reistijd, 15 uur. De online Q&A’s kosten ongeveer 10,5 uur en met het doornemen van de online theorie is een werknemer ongeveer 7 uur bezig, Deze online theorie kan ook gemakkelijk buiten werktijd doorgenomen worden. De opdrachten en oefeningen die gegeven worden zijn erop gericht om in het dagelijkse leven te integreren waardoor je hiervoor bijna geen extra tijd nodig hebt. In totaal is een werknemer, over een half jaar verdeeld 32,5 uur bezig met deze training.

Het is ook mogelijk om de (incompany) training volledig online te volgen.

Werkt het voor iedereen?

Ja, als je deel mag nemen aan de training dan werkt het altijd. Deze garantie geven we. De opzet van de training is zo breed dat er altijd meerdere passende tools voor iedere deelnemer worden aangeboden.

Werkt het ook als je vooral beter wilt gaan presteren?

Jazeker! Presteren is afhankelijk van een uitgebalanceerd energiemanagement. Je hier vaardig in maken geeft altijd resultaat. Je leert ook je brein te programmeren met succesprogramma’s en onhandige programma’s kun je neutraliseren. Hierdoor ga jij automatisch beter presteren.

Hoe krijg ik korting?

Bij aanmeldingen van meer dan 10 personenn krijg je voor de 11de tot en met de 15e deelnemers een korting van €100.

Waarom duurt de training een half jaar?

Je gaat in de training jouw biochemische processen en je brein optimaal aanpassen. Afhankelijk van hoe jij de training instapt, kost het aanpassen van je biochemische proces ook letterlijk tijd. Je lichaam heeft deze tijd nodig om zichzelf optimaal aan te passen om weer volop energie te kunnen leveren. In een half jaar heb je zoveel kunnen aanpassen dat resultaten niet uit kunnen blijven. Daarnaast maak je je in een half jaar zo vaardig in de technieken dat ze duurzaam geïmplementeerd zijn in je dagelijkse leven. Op deze manier ontwikkel je nieuwe gewoonten die niet na verloop van tijd weer verdwenen zijn.

Over welke fysieke ongemakken heb je het precies?

Denk aan lichamelijke ongemakken zoals vermoeidheid, een matige concentratie of geheugencapaciteit, hoofdpijn of andere pijnklachten, blessures, niet meer kunnen ontspannen, slechter slapen. Maar ook sneller boos of geïrriteerd raken, minder inspiratie of zin erin hebben, niets uit handen krijgen, malen in je hoofd, besluiteloosheid of snel afgeleid zijn. Het zijn allemaal voorbeelden van ontregelde systemen.

Door je energiemanagement te reguleren krijg je grip op deze ontregeling en ontstaat er weer een gezonde situatie om top in te presteren.

Waarom mag niet iedereen deelnemen?

Wij staan voor maximaal resultaat en daarom zoeken we deelnemers die bereid zijn zich in te zetten om alle stappen actief te doorlopen. Wij leren je alleen hoe je het zelf kunt doen. Dat vraagt om gemotiveerde deelnemers die niet bang zijn voor experimenteren buiten de comfort zone. Als je systemen zeer ernstig ontregeld zijn, is deze training ook niet geschikt voor je. Je concentratie en geheugen zijn dan niet toereikend om deel te nemen. Mogelijk is dit op een later tijdstip anders. De selectie voor de training vindt plaats naar aanleiding van de online intake en de resultaten uit de vragenlijsten.

Deelnemers waarderen deze training met een:

“Van alle trainingen en trajecten die ik de afgelopen jaren heb mogen volgen, is dit er één die mij nieuwsgierig en geboeid houdt. De wijze waarop Chantalle, met veel enthousiasme, kennis, kunde en vooral zonder te oordelen, de bijeenkomsten kleur geeft, verdient een dikke pluim. Een must, voor eenieder die meer uit zijn/haar leven wil halen!”
Toine Doreleijers

Owner, TEAMBOOST

“De perfecte training als je weer achter het stuur van je lichaam en brein wilt zitten. Een absolute aanrader om goed in je vel te zitten.”
Danielle van den Broek-Kooijmans

Business Development Manager, Crowe Horwath Foederer

“Je krijgt veel handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen brein en energie. Heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. Ik raad het iedereen aan.”

Freek Steijlen

Makelaar/Taxateur, Janssen Steijlen