TOPSTATE® TRAINING

Persoonlijk energie­management voor professionals

Tijdsduur:

13x 2,5 uur (6 maanden)

Prijs:

€2795 excl. btw

Deelnemers:

max. 18

Persoonlijk energiemanagement voor professionals

Krijg volledig grip op je energie

Druk, druk, druk,

We hebben het allemaal druk. We weten het te redden met minder slaap en blijven op de been met koffie. Na een lange dag komen we thuis met weinig of geen energie meer. Thuis gaan we op zoek naar die broodnodige, soms nog moeilijk te vinden ontspanning, waarna we te laat ons bed in duiken om de volgende dag weer met te weinig energie op te staan. Dit leven eist zijn tol. Mentale en psychische vermoeidheid resulteren in scheurtjes in je prestaties en dat is nu net wat je niet kan gebruiken.

Je energiesystemen en je brein

Als professional ervaar je hoe belangrijk energie voor je is. Het is je allerbelangrijkste wapen in jouw drukke leven. Je zakelijke successen, gezondheid en geluk zijn afhankelijk van jouw beschikbare hoeveelheid energie. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor de energie die je kunt uitgeven, hoe productiever en succesvoller je zult worden.
De Topstate® Training geeft je technieken om je biochemie, de actiestoffen die je lichaam inzet, in juiste hoeveelheden aan te maken. Daarnaast leer je nieuwe succesverbindingen te leggen in je brein en energieverslindende programma’s uit te schakelen. In twaalf stappen werk jij toe naar een optimaal persoonlijk energiemanagement. Met grip op je energiesystemen ontstaat er veerkracht en vitaliteit.

Voorkom energieverlies

Met de TopState Training heb je in korte tijd volledig de controle op je energiemanagement, wat presteren ineens een stuk gemakkelijker maakt. Je ervaart een overvloed aan energie, bent weer scherp en wat je voorheen zag als zware stresspieken worden mooie uitdagingen. Zo slaag je erin om jezelf keer op keer in de ideale fysieke en mentale staat te brengen voor optimale prestaties, (werk)plezier en geluk.

Inhoud training

 • 6 maanden durende blended training
 • 6x live trainingen van 2,5 uur
 • 7x theorie-opnamen van 1 uur
 • 7x online live Q&A van 1,5 uur
 • Een online intake*
 • Een psycho-fysiologische meting* met rapportage
 • Een online vragenlijstonderzoek* met rapportage voor en na de training om alle verkregen resultaten zichtbaar te maken
 • Cursusmateriaal, koffie, thee, smoothies
 • Toegang tot de online leeromgeving van de TopState training
 • Kennismakingsontbijt en afsluitende lunch

Resultaten

N

Een optimaal energiemanagement ingericht op jouw werkzaamheden

N

Een voortdurende stroom aan inspiratie en creativiteit

N

Een optimale nachtrust waarbij je altijd weer fris opstaat

N

Een sterk fysiek gestel zonder ongemakken

N

Een lange, productieve en plezierige carrière

N

Een optimale mentale veerkracht met grip op gedrag

N

Een stroom aan energie en werkgeluk

Praktische info

 • Start drie keer per jaar
 • Trainingen vinden niet in vakanties plaats
 • Live trainingen van 09:00-11:30 uur
 • Q&A en live sessies vallen op zelfde dag van de week
 • Maximaal 18 deelnemers per training
 • Live locatie: Eindhoven, Strijp-S, Microlab
 • Inschrijven en betalen kan via de website
 • Er bestaat de mogelijkheid om dit in twee termijnen te voldoen
 • Na afronding kan je deelnemen aan de Master training

* Hiermee bepalen we de individuele startposities en kunnen we de training optimaal op de deelnemers laten aansluiten.

Open inschrijving TopState training

Persoonlijk energiemanagement

september 2024

 • 25% 25%

De volgende training start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd geslaagd

Kritische selectie bij de intake op resultaat mogelijkheden
Metingen voor en na de training brengen je resultaten in beeld

Iedereen kan deze technieken leren

Ruim aanbod aan passende technieken
Je krijgt precies dát aangeboden wat voor jouw succes van toepassing is

Razendsnel resultaat

Na maximaal drie trainingen ervaar je het effect

Niet goed geld terug

Als je na drie trainingen nog niet overtuigd bent stap je kosteloos uit

De meest gestelde vragen over de training

Voor wie is deze training?

Deze training is echt iets voor jou als de volgende omschrijvingen over jou gaan:

 • Je bent een ondernemende professional die er voor gaat en die ook merkt dat jouw succes ook zijn tol eist. Misschien ervaar je fysieke, stressgerelateerde klachten of merk je dat je concentratie en geheugen niet meer optimaal zijn. Het kan zijn dat je niet meer uitgerust wakker wordt. Je bent minder flexibel en productief en merkt dat je lontje wat korter is.
 • Je bent een ondernemende professional die ervoor gaat en je hebt het gevoel dat er nog meer uit je leven en prestaties te halen is…maar hoe maak je nu die volgende stap?

Waarom duurt de training een half jaar?

Je gaat in de training jouw biochemische processen en je brein optimaal aanpassen. Afhankelijk van hoe jij de training instapt, kost het aanpassen van je biochemische proces ook letterlijk tijd. Je lichaam heeft deze tijd nodig om zichzelf optimaal aan te passen om weer volop energie te kunnen leveren. In een half jaar heb je zoveel kunnen aanpassen dat resultaten niet uit kunnen blijven. Daarnaast maak je je in een half jaar zo vaardig in de technieken dat ze duurzaam geïmplementeerd zijn in je dagelijkse leven. Op deze manier ontwikkel je nieuwe gewoonten die niet na verloop van tijd weer verdwenen zijn.

Werkt het voor iedereen?

Ja, als je deel mag nemen aan de training dan werkt het altijd. Deze garantie geven we. De opzet van de training is zo breed dat er altijd meerdere passende tools voor iedere deelnemer worden aangeboden.

Werkt het ook als je vooral beter wilt gaan presteren?

Jazeker! Presteren is afhankelijk van een uitgebalanceerd energiemanagement. Je hier vaardig in maken geeft altijd resultaat. Je leert ook je brein te programmeren met succesprogramma’s en onhandige programma’s kun je neutraliseren. Hierdoor ga jij automatisch beter presteren.

Draagt energiemanagement bij aan goed leiderschap?

Ja, energiemanagement zou je de onmisbare basis van goed leiderschap kunnen noemen. Als je je processen zelf kunt aansturen kun je niet alleen jezelf maar ook je team optimaal managen. Leidinggeven begint bij zelfsturing, zelfbeheersing en standvastigheid. Grip ontwikkelen op je energie, je gedrag maar ook je communicatie en houding. Daarnaast ontwikkel je een oog voor de fysieke en mentale processen die bij je teamleden spelen en kun je daar veel sneller op anticiperen en problemen voorkomen.

Waarom is er gekozen voor een blended training?

Door deze training deels offline en deels online plaats te laten vinden kunnen we met de minste (tijds)investering het beste resultaat bereiken. De theoretische opnames ga je bekijken op de momenten dat het jou het beste uitkomt net als het aanvullende lesmateriaal op de online leeromgeving. Om van elkaar te leren zien we elkaar in de offline trainingen en tijdens de live online Q&A sessies. Op deze manier prikkel je alle elementen van het leren en het brein waardoor de training uiterst efficiënt verloop wat zich terug laat zien in de resultaten.

Kan ik ook volledig online deelnemen?

Als het onze trainingslocatie in Eindhoven voor jou te ver weg is of volg je liever de live trainingen ook online dan kunnen wij dit prima faciliteren. Via Zoom volg je dan de live trainingen en kun je prima je vragen stellen interacteren met de groep. Wij raden je wel aan om de eerste en de laatste training live te volgen.

Over welke ongemakken heb je het precies?

Denk bijvoorbeeld aan lichamelijke ongemakken zoals vermoeidheid, een matige concentratie of geheugencapaciteit, hoofdpijn of andere pijnklachten, blessures, niet meer kunnen ontspannen of slechter slapen. Maar ook sneller boos of geïrriteerd raken, minder inspiratie of zin erin hebben, niets uit handen krijgen, malen in je hoofd of snel afgeleid zijn. Het zijn allemaal voorbeelden van ontregelde systemen. Een ongemak kan je ook in je gedrag tegenkomen. Perfectionisme, besluiteloosheid of onzekerheid. Maar ook een te hoog verantwoordelijkheidsgevoel kan je behoorlijk in de weg zitten.

Door je energiemanagement te reguleren krijg je grip op deze ontregeling en ontstaat er weer een gezonde situatie en gedrag om top mee te presteren.

Waarom mag niet iedereen deelnemen?

Wij staan voor maximaal resultaat en daarom zoeken we deelnemers die bereid zijn zich in te zetten om alle stappen actief te doorlopen. Wij leren je alleen hoe je het zelf kunt doen. Dat vraagt om gemotiveerde deelnemers die niet bang zijn voor experimenteren buiten de comfort zone. Als je systemen zeer ernstig ontregeld zijn, is deze training ook niet geschikt voor je. Je concentratie en geheugen zijn dan niet toereikend om deel te nemen. Mogelijk is dit op een later tijdstip anders. De selectie voor de training vindt plaats naar aanleiding van de online intake en de resultaten uit de vragenlijsten.

Waarom maar 15 personen in een groep?

Om het resultaat van de training te garanderen is een groepsgrootte van 10-15 personen ideaal. Met dit aantal deelnemers blijft iedereen goed in beeld en is er altijd voldoende ruimte om vragen te stellen. In de training worden geen persoonlijke verhalen gedeeld maar wordt er juist ingaan op het toepassen van de lesstof en ervaringen met het TopState® materiaal in de dagelijkse praktijk.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?

Naast dat de training je meer tijd gaat opleveren omdat je veel effectiever wordt, valt de tijdinvestering reuze mee. Afgezien van je reistijd voor de zes live trainingen ben je om de week 2 ½ uur in training. De opdrachten en oefeningen die je gaat doen zijn erop gericht om in het dagelijkse leven te integreren waardoor je hiervoor bijna geen extra tijd nodig hebt. Het kost je dus ongeveer 5 uur per maand.

Wat is een psycho-fysiologische meting?

Tijdens een psycho-fysiologische (biofeedback)meting wordt met behulp van biofeedbackapparatuur gemeten hoe goed je autonome zenuwstelsel (nog) functioneert. Dit deel van het zenuwstelsel regelt de werking (activiteit en rust) van organen en lichaamsfuncties zoals bijvoorbeeld ademhaling, hartslag en transpiratie. Met deze meting breng je middels de reacties van het autonome zenuwstelsel de hoeveelheid beschikbare persoonlijke energie in kaart. Voorafgaand aan de training bepalen we bij alle deelnemers met deze meting de individuele startpositie.

Wat meet het vragenlijstonderzoek?

Voor de opleiding start mag je deelnemen aan het online vragenlijstonderzoek. Dit zijn gevalideerde vragenlijsten die je samen met de psychofysiologische meting een mooi overzicht geven van je startpositie middels je aanwezige hoeveelheid energie. Daarnaast stellen we je online op de leeromgeving nog een paar persoonlijke vragen om maatwerk te kunnen leveren in de opleiding. Hierin wordt bijvoorbeeld gevraagd naar de doelen en wat jij persoonlijk na de training geleerd en ervaren wilt hebben.

Krijg ik veel huiswerk?

Je krijgt inderdaad huiswerk opdrachten. Ze zijn allemaal snel uit te voeren, gewoon door de dag heen. Het zijn korte (enkele seconden), gemakkelijk te implementeren technieken. Deze zijn in te zetten op het moment dat je brein of je biochemie onhandig reageert. De effecten zijn direct waarneembaar wat maakt dat je het niet als huiswerk ziet maar als een snelle oplossing.

Deelnemers waarderen deze training met een:

“Dit is voor mij de eerste training geweest die in mijn leven écht iets heeft veranderd. Na iedere training keek ik alweer uit naar de volgende en ik vond het gewoon jammer toen deze afgerond was.”

Sanne van Sluijs

Praktijkhouder, GRIP

“De perfecte training als je weer achter het stuur van je lichaam en brein wilt zitten. Een absolute aanrader om goed in je vel te zitten.”
Danielle van den Broek-Kooijmans

Business Development Manager, Crowe Horwath Foederer

“Je krijgt veel handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen brein en energie. Heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. Ik raad het iedereen aan.”

Freek Steijlen

Makelaar/Taxateur, Janssen Steijlen