TOPSTATE® TRAINING

Persoonlijk energiemanagement voor professionals

Tijdsduur:

13x 2,5 uur (6 maanden)

Prijs:

€2295

Deelnemers:

max. 15

Persoonlijk energiemanagement voor professionals

Krijg volledig grip op je energie

Druk, druk, druk,

We hebben het allemaal druk. We weten het te redden met minder slaap en blijven op de been met koffie. Na een lange dag komen we thuis met weinig of geen energie meer. Thuis gaan we op zoek naar die broodnodige, soms nog moeilijk te vinden ontspanning, waarna we te laat ons bed in duiken om de volgende dag weer met te weinig energie op te staan. Dit leven eist zijn tol. Mentale en psychische vermoeidheid resulteren in scheurtjes in je prestaties en dat is nu net wat je niet kan gebruiken.

Je energiesystemen en je brein

Als professional ervaar je hoe belangrijk energie voor je is. Het is je allerbelangrijkste wapen in jouw drukke leven. Je zakelijke successen, gezondheid en geluk zijn afhankelijk van jouw beschikbare hoeveelheid energie. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor de energie die je kunt uitgeven, hoe productiever en succesvoller je zult worden.
De Topstate® Training geeft je technieken om je biochemie, de actiestoffen die je lichaam inzet, in juiste hoeveelheden aan te maken. Daarnaast leer je nieuwe succesverbindingen leggen in je brein en energieverslindende programma’s uit te schakelen. Met grip op deze energiesystemen ontstaat er veerkracht en vitaliteit.

Voorkom energieverlies

Met de TopState Training heb je in korte tijd volledig de controle op je energiemanagement, wat presteren ineens een stuk gemakkelijker maakt. Je ervaart een overvloed aan energie, bent weer scherp en wat je voorheen zag als zware stresspieken worden mooie uitdagingen. Zo slaag je erin om jezelf keer op keer in de ideale fysieke en mentale staat te brengen voor optimale prestaties, (werk)plezier en geluk.

Inhoud training

 • 6 maanden durende blended training
 • 6x live trainingen van 2,5 uur
 • 7x theorie-opnamen van 1 uur
 • 7x online live Q&A van 1,5 uur
 • Een online intake*
 • Een psycho-fysiologische meting* met rapportage
 • Een online vragenlijstonderzoek* met rapportage voor en na de training om alle verkregen resultaten zichtbaar te maken
 • Cursusmateriaal, koffie, thee, smoothies
 • Toegang tot de online leeromgeving van de TopState training
 • Een heerlijk ontbijt voorafgaand aan de eerste live training
 • Een afsluitende lunch

Resultaten

N

Een optimaal energiemanagement ingericht op jouw werkzaamheden

N

Een voortdurende stroom aan inspiratie en creativiteit

N

Een optimale nachtrust waarbij je altijd weer fris opstaat

N

Een sterk fysiek gestel zonder ongemakken

N

Een lange, productieve en plezierige carrière

N

Een optimale mentale veerkracht met grip op gedrag

N

Een stroom aan energie en werkgeluk

Praktische info

 • Start drie keer per jaar
 • Trainingen vinden niet in vakanties plaats
 • Live trainingen van 09:00-11:30 uur
 • Q&A op zelfde dag als live training
 • Maximaal 15 deelnemers per training
 • Locatie Eindhoven, Strijp-S, Microlab
 • Inschrijven en betalen kan via de website
 • Je investering is €2295 excl. btw
 • Er bestaat de mogelijkheid om dit in twee termijnen te voldoen
 • Na afronding kan je deelnemen aan de Master training

* Hiermee bepalen we de individuele startposities en kunnen we de training optimaal op de deelnemers laten aansluiten.

Open inschrijving TopState training

Persoonlijk energiemanagement

september 2020

Data en tijden

25-09-2020
08:30 - 11:30 Training met ontbijt

09-10-2020
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

30-10-2020
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

13-11-2020
09:00 - 11:30 Training

27-11-2020
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

11-12-2020
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

08-01-2021
09:00 - 11:30 Training

22-01-2021
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

05-02-2021
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

26-02-2021
09:00 - 11:30 Training

12-03-2021
09:00 - 11:30 Training

26-03-2021
10:00 - 11:30 Online Q&A-sessie

09-04-2021
09:00 - 12:00 Training met lunch

 • Gevulde plaatsen 40% 40%

november 2020

Data en tijden

Data volgt

 • Gevulde plaatsen 26% 26%

maart 2021

Data en tijden

Data volgt

 • Gevulde plaatsen 13% 13%

De volgende training start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd geslaagd

Kritische selectie bij de intake op resultaat mogelijkheden
Metingen voor en na de training brengen je resultaten in beeld

Iedereen kan deze technieken leren

Ruim aanbod aan passende technieken
Je krijgt precies dát aangeboden wat voor jouw succes van toepassing is

Razendsnel resultaat

Na maximaal drie trainingen ervaar je het effect

Niet goed geld terug

Als je na drie trainingen nog niet overtuigd bent stap je kosteloos uit

De meest gestelde vragen over de training

Voor wie is deze training?

Deze training is echt iets voor jou als de volgende omschrijvingen over jou gaan:

 • Je bent een ondernemende professional die er voor gaat en die ook merkt dat jouw succes ook zijn tol eist. Misschien ervaar je fysieke, stressgerelateerde klachten of merk je dat je concentratie en geheugen niet meer optimaal zijn. Het kan zijn dat je niet meer uitgerust wakker wordt. Je bent minder flexibel en productief en merkt dat je lontje wat korter is.
 • Je bent een ondernemende professional die ervoor gaat en je hebt het gevoel dat er nog meer uit je leven en prestaties te halen is…maar hoe maak je nu die volgende stap?

Waarom duurt de training een half jaar?

Je gaat in de training jouw biochemische processen en je brein optimaal aanpassen. Afhankelijk van hoe jij de training instapt, kost het aanpassen van je biochemische proces ook letterlijk tijd. Je lichaam heeft deze tijd nodig om zichzelf optimaal aan te passen om weer volop energie te kunnen leveren. In een half jaar heb je zoveel kunnen aanpassen dat resultaten niet uit kunnen blijven. Daarnaast maak je je in een half jaar zo vaardig in de technieken dat ze duurzaam geïmplementeerd zijn in je dagelijkse leven. Op deze manier ontwikkel je nieuwe gewoonten die niet na verloop van tijd weer verdwenen zijn.

Werkt het voor iedereen?

Ja, als je deel mag nemen aan de training dan werkt het altijd. Deze garantie geven we. De opzet van de training is zo breed dat er altijd meerdere passende tools voor iedere deelnemer worden aangeboden.

Werkt het ook als je vooral beter wilt gaan presteren?

Jazeker! Presteren is afhankelijk van een uitgebalanceerd energiemanagement. Je hier vaardig in maken geeft altijd resultaat. Je leert ook je brein te programmeren met succesprogramma’s en onhandige programma’s kun je neutraliseren. Hierdoor ga jij automatisch beter presteren.

Krijg ik veel huiswerk?

Je krijgt inderdaad huiswerk opdrachten. Ze zijn allemaal snel uit te voeren, gewoon door de dag heen. Het zijn korte (enkele seconden), gemakkelijk te implementeren technieken. Deze zijn in te zetten op het moment dat je brein of je biochemie onhandig reageert. De effecten zijn direct waarneembaar wat maakt dat je het niet als huiswerk ziet maar als een snelle oplossing.

Over welke fysieke ongemakken heb je het precies?

Denk aan lichamelijke ongemakken zoals vermoeidheid, een matige concentratie of geheugencapaciteit, hoofdpijn of andere pijnklachten, blessures, niet meer kunnen ontspannen, slechter slapen. Maar ook sneller boos of geïrriteerd raken, minder inspiratie of zin erin hebben, niets uit handen krijgen, malen in je hoofd, besluiteloosheid of snel afgeleid zijn. Het zijn allemaal voorbeelden van ontregelde systemen.

Door je energiemanagement te reguleren krijg je grip op deze ontregeling en ontstaat er weer een gezonde situatie om top in te presteren.

Waarom mag niet iedereen deelnemen?

Wij staan voor maximaal resultaat en daarom zoeken we deelnemers die bereid zijn zich in te zetten om alle stappen actief te doorlopen. Wij leren je alleen hoe je het zelf kunt doen. Dat vraagt om gemotiveerde deelnemers die niet bang zijn voor experimenteren buiten de comfort zone. Als je systemen zeer ernstig ontregeld zijn, is deze training ook niet geschikt voor je. Je concentratie en geheugen zijn dan niet toereikend om deel te nemen. Mogelijk is dit op een later tijdstip anders. De selectie voor de training vindt plaats naar aanleiding van de online intake en de resultaten uit de vragenlijsten.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?

Naast dat de training je meer tijd gaat opleveren omdat je veel effectiever wordt, valt de tijdinvestering reuze mee. Afgezien van je reistijd voor de zes live trainingen ben je om de week 2 ½ uur in training. De opdrachten en oefeningen die je gaat doen zijn erop gericht om in het dagelijkse leven te integreren waardoor je hiervoor bijna geen extra tijd nodig hebt. Het kost je dus ongeveer 5 uur per maand.

Waarom is er gekozen voor een blended training?

Door deze training deels offline en deels online plaats te laten vinden kunnen we met de minste (tijds)investering het beste resultaat bereiken. De theoretische opnames ga je bekijken op de momenten dat het jou het beste uitkomt net als het aanvullende lesmateriaal op de online leeromgeving. Om van elkaar te leren zien we elkaar in de offline trainingen en tijdens de live online Q&A sessies. Op deze manier prikkel je alle elementen van het leren en het brein waardoor de training uiterst efficiënt verloop wat zich terug laat zien in de resultaten.

Deelnemers waarderen deze training met een:

“Van alle trainingen en trajecten die ik de afgelopen jaren heb mogen volgen, is dit er één die mij nieuwsgierig en geboeid houdt. De wijze waarop Chantalle, met veel enthousiasme, kennis, kunde en vooral zonder te oordelen, de bijeenkomsten kleur geeft, verdient een dikke pluim. Een must, voor eenieder die meer uit zijn/haar leven wil halen!”
Toine Doreleijers

Owner, TEAMBOOST

“De perfecte training als je weer achter het stuur van je lichaam en brein wilt zitten. Een absolute aanrader om goed in je vel te zitten.”
Danielle van den Broek-Kooijmans

Business Development Manager, Crowe Horwath Foederer

“Je krijgt veel handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen brein en energie. Heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. Ik raad het iedereen aan.”

Freek Steijlen

Makelaar/Taxateur, Janssen Steijlen