TOPSTATE® TRAINING

TopState® training persoonlijk energiemanagement

Krijg volledig grip op de energie van je organisatie

Als werkgever ervaar je hoe belangrijk het menselijk kapitaal in je organisatie is. Van jouw medewerkers verwacht je dat ze continue leren, veranderen en zichzelf verbeteren. Er wordt veel van ze gevraagd en daarom helpen wij organisaties om zich te ontwikkelen door hun werknemers veerkrachtig en vitaal te maken. Want als je mensen energieker maakt, wordt de organisatie dat vanzelf ook. Dit doen we niet door ze trucjes aan te leren en adviezen te geven maar door wetenschap te verbinden aan de praktijk. Door ze de kennis te geven van hun energiesystemen en ze te laten ervaren hoe ze deze systemen zelf kunnen beïnvloeden. Wij noemen dat Persoonlijk Energiemanagement.

Je energiesystemen

De twee systemen die bepalend zijn voor je beschikbare hoeveelheid energie, zijn je brein en je biochemie. De TopState® training leert medewerkers hun biochemie, de actiestoffen die je lichaam inzet, in juiste hoeveelheden aan te maken. Daarnaast leren ze in hun brein nieuwe succesverbindingen aan te leggen en energieverslindende programma’s uit te schakelen. Met grip op deze energiesystemen ontstaat er veerkracht en vitaliteit.

Effectief binnen de organisatie

Door een aantal medewerkers vaardig te maken in deze methodiek, geniet de gehele organisatie hiervan mee. Als deze ambassadeurs het geleerde in de praktijk brengen werkt het zeer aanstekelijk voor de anderen. Bedrijven zien daardoor het energieniveau van de gehele organisatie stijgen wat het bedrijf ten goede komt in de werksfeer, productiviteit, vitaliteit en werkgeluk.

Inhoud training

 • 6 maanden durende training
 • 13 trainingen van 2,5 uur
 • Een online intake*
 • Een psycho-fysiologische meting* met rapportage
 • Een online vragenlijstonderzoek* met rapportage voor en na de training om alle verkregen resultaten zichtbaar te maken
 • Cursusmateriaal, koffie, thee, smoothies
 • Toegang tot de online leeromgeving van de TopState training
 • Een heerlijk ontbijt voorafgaand aan de eerste en laatste training

Resultaten

N

Een optimaal energiemanagement ingericht op jouw succes

N

Een voortdurende stroom aan inspiratie en creativiteit

N

Een optimale nachtrust waarbij je altijd weer fris opstaat

N

Een sterk fysiek gestel zonder ongemakken

N

Een lange, productieve en plezierige carrière

N

Een overvloed aan energie en plezier

Praktische info

 • Start drie keer per jaar
 • Trainingen vinden niet in vakanties plaats
 • We trainen van 09:00-11:30 uur
 • Maximaal 20 deelnemers per training
 • Locatie Eindhoven, Strijp-S, Microlab
 • Inschrijven en betalen kan via de website
 • Je investering is €2995 excl. btw per persoon
 • Er bestaat de mogelijkheid om dit in twee termijnen te voldoen
 • Na deze training kan je deelnemen aan de Master training

* Hiermee bepalen we de individuele startposities en kunnen we de training optimaal op de deelnemers laten aansluiten.

De meest gestelde vragen over de training

Voor wie is deze training?

Deze training is echt iets voor jou als de volgende omschrijvingen over jou gaan:

 • Je bent een ondernemend persoon die er voor gaat en die ook merkt dat jouw succes ook zijn tol eist. Misschien ervaar je fysieke, stressgerelateerde klachten of merk je dat je concentratie en geheugen niet meer optimaal zijn. Het kan zijn dat je niet meer uitgerust wakker wordt. Je bent minder flexibel en merkt dat je lontje wat korter is.
 • Je bent een ondernemend persoon die ervoor gaat en je hebt het gevoel dat er nog meer uit je leven en prestaties te halen is…maar hoe maak je nu die volgende stap?

Waarom duurt de training een half jaar?

Je gaat in de training jouw biochemische processen en je brein optimaal aanpassen. Afhankelijk van hoe jij de training instapt, kost het aanpassen van je biochemische proces ook letterlijk tijd. Je lichaam heeft deze tijd nodig om zichzelf optimaal aan te passen om weer volop energie te kunnen leveren. In een half jaar heb je zoveel kunnen aanpassen dat resultaten niet uit kunnen blijven.

Werkt het voor iedereen?

Ja, als je deel mag nemen aan de training dan werkt het altijd. Deze garantie geven we. De opzet van de training is zo breed dat er altijd meerdere passende tools voor iedere deelnemer worden aangeboden.

Werkt het ook als je vooral beter wilt gaan presteren?

Jazeker! Presteren is afhankelijk van een uitgebalanceerd energiemanagement. Je hier vaardig in maken geeft altijd resultaat. Je leert ook je brein te programmeren met succesprogramma’s en onhandige programma’s kun je neutraliseren. Hierdoor ga jij automatisch beter presteren.

Over welke fysieke ongemakken heb je het precies?

Denk aan lichamelijke ongemakken zoals vermoeidheid, een matige concentratie of geheugencapaciteit, hoofdpijn of andere pijnklachten, blessures, niet meer kunnen ontspannen, slechter slapen. Maar ook sneller boos of geïrriteerd raken, minder inspiratie of zin erin hebben, niets uit handen krijgen, malen in je hoofd, besluiteloosheid of snel afgeleid zijn. Het zijn allemaal voorbeelden van ontregelde systemen.

Door je energiemanagement te reguleren krijg je grip op deze ontregeling en ontstaat er weer een gezonde situatie om top in te presteren.

Waarom mag niet iedereen deelnemen?

Wij staan voor maximaal resultaat en daarom zoeken we deelnemers die bereid zijn zich in te zetten om alle stappen actief te doorlopen. Wij leren je alleen hoe je het zelf kunt doen. Dat vraagt om gemotiveerde deelnemers die niet bang zijn voor experimenteren buiten de comfort zone. Als je systemen zeer ernstig ontregeld zijn, is deze training ook niet geschikt voor je. Je concentratie en geheugen zijn dan niet toereikend genoeg om deel te nemen. Mogelijk is dit op een later tijdstip anders. De selectie voor de training vindt plaats tijdens het intake gesprek.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?

Naast dat de training je meer tijd gaat opleveren omdat je veel effectiever wordt, valt de tijdinvestering reuze mee. Afgezien van je reistijd ben je om de week 2 ½ uur in training. De opdrachten en oefeningen die je gaat doen zijn erop gericht om in het dagelijkse leven te integreren waardoor je hiervoor bijna geen extra tijd nodig hebt.

Krijg ik veel huiswerk?

Je krijgt inderdaad huiswerk opdrachten. Ze zijn allemaal snel uit te voeren, gewoon door de dag heen. Het zijn korte (enkele seconden), gemakkelijk te implementeren technieken. Deze zijn in te zetten op het moment dat je brein of je biochemie onhandig reageert. De effecten zijn direct waarneembaar wat maakt dat je het niet als huiswerk ziet maar als een snelle oplossing.

Deelnemers waarderen deze training met een:

“Van alle trainingen en trajecten die ik de afgelopen jaren heb mogen volgen, is dit er één die mij nieuwsgierig en geboeid houdt. De wijze waarop Chantalle, met veel enthousiasme, kennis, kunde en vooral zonder te oordelen, de bijeenkomsten kleur geeft, verdient een dikke pluim. Een must, voor eenieder die meer uit zijn/haar leven wil halen!”
Toine Doreleijers

Owner, TEAMBOOST

“De perfecte training als je weer achter het stuur van je lichaam en brein wilt zitten. Een absolute aanrader om goed in je vel te zitten.”
Danielle van den Broek-Kooijmans

Business Development Manager, Crowe Horwath Foederer

“Je krijgt veel handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen brein en energie. Heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. Ik raad het iedereen aan.”

Freek Steijlen

Makelaar/Taxateur, Janssen Steijlen