TOPSTATE® voor werkgevers

Energiemanagement als aanjager van vitale medewerkers

Vitale medewerkers die vol energie en toewijding hun werk verrichten en de organisatie voor geen goud willen verlaten; het is de droom van iedere organisatie. Problemen zoals slapeloosheid, blessures, burn-out klachten of concentratieproblemen zijn herkenbare pijnpunten die in veel organisaties spelen. Als werkgever kun jij je medewerkers ondersteunen bij het (her)vinden van hun fysieke en mentale energiebronnen. Hiermee vorm je binnen de organisatie de basis voor een goede werksfeer, hoge productiviteit, zelfregie en werkgeluk.

Wil jij jouw medewerkers direct ondersteunen met een training energiemanagement in deze coronatijd? Lees dan hier meer over de online live training Energiemanagement in coronatijd.

Stop met pleisters plakken

TopState is een expert op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Wij gaan voor blijvend vitale medewerkers. Vaak zijn organisaties gericht op de uitingen van het probleem en niet op de onderliggende oorzaak. Met onze TopState® Methodiek krijgen medewerkers zelf grip op hun brein- en biochemische processen, hun achterliggende systemen. Daarmee tackelen zij zelf niet alleen een mogelijk fysiek of mentaal probleem maar ontwikkelen ze zich tot zelfsturende medewerkers die veerkrachtig, energiek en vitaal zijn, voor nu en in de toekomst.

Wil jij, als HR-professional, ervaren hoe de TopState® Methodiek werkt? Train dan kosteloos mee met de HR-BoostCamp.

Gratis EnergieScan voor uw medewerkers met inzichtelijke rapportage voor uw bedrijf

Tijdelijke actie!

Topstate bedrijfspakketten

Deze bedrijven gingen u voor

Wat levert deelname aan de TopState training op?

%

Ervaart verbetering concentratie

%

Ervaart afname negatieve gevoelens

%

Ervaart afname vermoeidheid

%

Ervaart afname angstige gevoelens

%

Ervaart afname stress

%

Ervaart toename motivatie

%

Herstelt sneller na werk

%

Ervaart afname werkstress

%

Ervaart toename cognitief functioneren

%

Ervaart toename activatie