TOPSTATE® voor werkgevers

Energiemanagement als aanjager van vitale medewerkers en tevreden klanten

Vitale medewerkers die vol energie en toewijding hun werk verrichten en de organisatie voor geen goud willen verlaten; het is de droom van iedere organisatie. Tegenvallende resultaten uit tevredenheidsonderzoeken bij klanten en medewerkers zijn net als stagnerende bedrijfsresultaten herkenbare pijnpunten die in verschillende organisaties spelen. Als werkgever kun jij je medewerkers ondersteunen bij het (her)vinden van hun fysieke en mentale energiebronnen. Hiermee vorm je binnen de organisatie de basis voor een goede werksfeer, hoge productiviteit, zelfregie en werkgeluk.

Gratis EnergieScan voor uw medewerkers met inzichtelijke rapportage voor uw bedrijf

Tijdelijke actie!

Stop met pleisters plakken

TopState is een expert op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Wij gaan voor blijvend vitale medewerkers. Vaak zijn organisaties gericht op de uitingen van het probleem en niet op de onderliggende oorzaak. Met onze TopState® Methodiek krijgen medewerkers zelf grip op hun brein- en biochemische processen, hun achterliggende systemen. Daarmee tackelen zij zelf niet alleen een mogelijk fysiek of mentaal probleem maar ontwikkelen ze zich tot zelfsturende medewerkers die veerkrachtig, energiek en vitaal zijn, voor nu en in de toekomst.

TopState Trainingen voor effectieve oplossingen

Masterclass & online training

Een snelle en zeer effectieve start om het energieniveau binnen de organisatie te vergroten, maak je met een TopState® Masterclass of online live training. Hiermee wordt de basis gelegd voor energiemanagement en gaan medewerkers samen aan de slag nadat ze inzichten hebben verworven over hoe energie werkt. Met deze trainingen wordt persoonlijk energiemanagement, een heel bespreekbaar onderwerp en direct toepasbaar in de praktijk.

Energiemanagement professionals

Medewerkers die zich verder willen verdiepen gaan de TopState® training voor professionals volgen waarbij ze de Topstate® 12 stappen in 6 maanden doorlopen. Ze ontwikkelen daarmee hun vitaal leiderschap en zijn volledig zelfsturend geworden in hun hoeveelheid beschikbare energie. Dat laat zich duidelijk zien door hun verhoogde vitaliteit, veerkracht en prestaties en in hoe zij dit communiceren en toepassen in het leidinggeven aan collega’s.

Opleiding EnergieDeskundige

HR-Professional en peercoaches hebben de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot EnergieDeskundige. Zij leren niet alleen hun eigen energie aansturen maar krijgen zicht op hoe ze dit in de organisatie breed uit kunnen zetten. Ze hebben hiermee de kennis in huis om medewerkers hierin effectief te coachen en succesvolle veranderingen binnen de organisatie teweeg te brengen.

TopState bedrijfspakketten

Deze bedrijven gingen u voor

Wil jij handige tips en informatie over persoonlijk energiemanagement?

Wat levert deelname aan de TopState training op?

%

Ervaart verbetering concentratie

%

Ervaart afname negatieve gevoelens

%

Ervaart afname vermoeidheid

%

Ervaart afname angstige gevoelens

%

Ervaart afname werkstress

%

Ervaart afname stress

%

Ervaart toename motivatie

%

Herstelt sneller na werk

%

Ervaart toename activatie

%

Ervaart toename cognitief functioneren