WERKEN BIJ TOPSTATE

TopState is op zoek naar nieuw talent!

Stagiair(e) Event- en/of Mediamanagement

 

Ben jij degene die er met ons een top event van gaat maken?

Volgend jaar bestaat TopState 5 jaar, wat we gaan vieren met een groot event rondom persoonlijk energiemanagement, onze grote passie. Wij hebben bij TopState maar een doel en dat is zoveel mogelijk mensen grip geven op hun persoonlijke energiemanagement door ze te trainen in hun biochemie- en hun breinprocessen. Je successen, gezondheid en geluk zijn namelijk afhankelijk van jouw beschikbare hoeveelheid energie. TopState verzorgt al jaren trainingen waarin professionals in 12 stappen deze systemen zelf leren te beïnvloeden om op die manier duurzaam topprestaties te leveren. We doen dit met veel succes en daar zijn we heel trots op!

Cultuur

Bij TopState werken we met een team van drie personen en hiermee zetten we grootse dingen neer. We werken met elkaar in een ruim en licht kantoor waarbij we snel kunnen schakelen. Als toekomstig lid van ons team verwachten we dat jij ook wilt knallen en jezelf graag wilt ontwikkelen. Naast hard werken is er ook genoeg ruimte om te ontspannen in de pauzes, borrels of met de leuke activiteiten in het Microlab in Eindhoven waar ons kantoor gehuisvest is.

Wat zoeken wij

Het event zal plaats vinden in juni op een gave locatie waar je alleen al energie van krijgt! We starten begin 2019 met de voorbereidingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de periode van januari/februari tot en met juni met organisatorische en verbindende kwaliteiten. Wij kijken uit naar een stagiair(e) mediamanager en/of evenementmanager die zich in het derde of vierde jaar van een mbo of hbo-opleiding bevindt.

Werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Het organiseren van een event van A tot Z
  • Samenwerken met stakeholders op een proactieve manier
  • Op een creatieve manier media inzetten rondom dit event
  • Eventpromotie via verschillende vormen van communicatie
  • Ondersteunende werkzaamheden op het marketing/sales vlak

Wat wij bieden

  • Professionele 1 op 1 begeleiding
  • Tijd om ook aan je opdracht voor school te werken
  • Een stage waarbij je niet de rotklusjes krijgt maar daadwerkelijk verantwoordelijkheid
  • Een bruisend team dat zelf ook wil groeien en leren
  • Een stage vergoeding

Sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team en een super energiek event met ons weg te zetten?

Neem dan contact op met Chantalle Weemaes
Chantalle@topstate.nl
06 3972 3229